HAVUÇLU TOPLAR

HİNDİSTAN CEVİZİ UNU

HAVUÇLU TOPLAR

MALZEMELER

 

75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu

90 gr Wefood Glutensiz Yulaf Unu

15 gr Wefood Hindistan Cevizi Yağı

150 gr Wefood Organik Elma Suyu Konsantresi

540 gr rendelenmiş havuç

30 gr Hindistan Cevizi Tozu

HAZIRLANIŞI

1.      Rendelenmiş havuç ve elma suyu karıştırılarak bir tavada suyu çekinceye kadar pişirilir.

2.      Daha sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakılır.

3.      Sonrasında ılık su, yulaf unu, hindistan cevizi unu ve hindistan cevizi yağı ile bir kapta iyice yoğurularak 20 dk dinlenmeye bırakılır.

4.      30 g’lık (büyüklüğü tercihe bağlı) toplar halinde yuvarlanarak hindistan cevizi tozuna bulanır.