HAVUÇLU TOPLAR
HİNDİSTAN CEVİZİ UNU
HAVUÇLU TOPLAR
MALZEMELER
75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu
90 gr Wefood Glutensiz Yulaf Unu
15 gr Wefood Hindistan Cevizi Yağı
150 gr Wefood Organik Elma Suyu Konsantresi
540 gr rendelenmiş havuç
30 gr Hindistan Cevizi Tozu
HAZIRLANIŞI
1. Rendelenmiş havuç ve elma suyu karıştırılarak bir tavada suyu çekinceye kadar pişirilir.
2. Daha sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakılır.
3. Sonrasında ılık su, yulaf unu, hindistan cevizi unu ve hindistan cevizi yağı ile bir kapta iyice yoğurularak 20 dk dinlenmeye bırakılır.
4. 30 g’lık (büyüklüğü tercihe bağlı) toplar halinde yuvarlanarak hindistan cevizi tozuna bulanır.