KEÇİBOYNUZU UNLU ÇİKOLATALI BROWNİE

KEÇİBOYNUZU UNU

KEÇİBOYNUZU UNLU ÇİKOLATALI BROWNİE

Not: süsleme kırmızı meyveler olacak

MALZEMELER

 

40 gr Wefood Keçiboynuzu Unu

40 gr Wefood Karabuğday Unu

5 gr Wefood Karnıyarık Otu Tozu

40 gr Wefood Keçiboynuzu Özü

5 gr Kabartma Tozu

1 gr Tuz (bir çimdik)

120 gr Tereyağı

300 gr Bitter Çikolata

3 yumurta

HAZIRLANIŞI

1.      Çikolata ve tereyağı benmari usulü eritilir.

2.      Yumurta ve şeker mikserde köpük oluşana kadar çırpılır.

3.      Eritilen çikolata ve tereyağı karışımı mikserdeki karışıma yavaşça ve kademeli olarak eklenir.

4.      Tuz, keçiboynuzu unu, karabuğday unu ve kabartma tozu sırasıyla eklenir.

5.      Karışım homojen olana kadar karıştırılır.

6.      Karnıyarık otu tozu da eklenerek karıştırılır ve küçük kare kek kalıbına veya küçük kare borcama dökülür.

7.      Önceden ısıtılmış fırında fansız ayarda 170 derecede 20 dk pişirilir.