HAVUÇLU TOPLAR TARİFİ

HAVUÇLU TOPLAR TARİFİ

Wefood Kampanya

MALZEMELER

  • 75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu
  • 90 gr Wefood Glutensiz Yulaf Unu
  • 150 ml Wefood Hindistan Cevizi Yağı
  • 150 gr Wefood Organik Elma Suyu Konsantresi
  • 540 gr rendelenmiş havuç
  • 30 gr hindistan cevizi tozu

HAZIRLANIŞI

  1. Rendelenmiş havuç ve elma suyu karıştırılarak bir tavada suyu çekinceye kadar pişirilir.
  2. Daha sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakılır.
  3. Sonrasında ılık su, yulaf unu, hindistan cevizi unu ve hindistan cevizi yağı ile bir kapta iyice yoğurularak 20 dk dinlenmeye bırakılır.
  4. Dilediğiniz büyüklükte toplar halinde yuvarlanarak hindistan cevizi tozuna bulanır.

Tarifte Kullanılan Wefood Ürünleri

75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu

Ürünü İncele

Wefood Glutensiz Tam Yulaf Unu 300 gr

Ürünü İncele

Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı 150 ml (Soğuk Sıkım)

Ürünü İncele

Wefood Organik Elma Suyu Konsantresi 340 gr

Ürünü İncele

Yorum yapın