
GLUTENSİZ HAVUÇLU TOPLAR TARİFİ İÇİN MALZEMELER
- 75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu
- 90 gr Wefood Glutensiz Yulaf Unu
- 150 ml Wefood Hindistan Cevizi Yağı
- 150 gr Wefood Organik Elma Suyu Konsantresi
- 540 gr rendelenmiş havuç
- 30 gr hindistan cevizi tozu
GLUTENSİZ HAVUÇLU TOPLAR TARİFİ NASIL YAPILIR?
- Rendelenmiş havuç ve elma suyu karıştırılarak bir tavada suyu çekinceye kadar pişirilir.
- Daha sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakılır.
- Sonrasında ılık su, yulaf unu, hindistan cevizi unu ve hindistan cevizi yağı ile bir kapta iyice yoğurularak 20 dk dinlenmeye bırakılır.
- Dilediğiniz büyüklükte toplar halinde yuvarlanarak hindistan cevizi tozuna bulanır.
Tarifte Kullanılan Wefood Ürünleri

75 gr Wefood Hindistan Cevizi Unu
Ürünü İncele
Wefood Glutensiz Tam Yulaf Unu 300 gr
Ürünü İncele
Wefood Organik Hindistan Cevizi Yağı 150 ml (Soğuk Sıkım)
Ürünü İncele