Çikolatalı Paskalya Yumurtası Tarifi

Çikolatalı Paskalya Yumurtası Tarifi

Hem güzel hem de leziz olan fındık parçacıklı bu çikolataları ısırdığınızda o kıtırtılarla mest olacağınızı söyleyebiliriz. 

Çikolatalı Fındıklı Paskalya Yumurtası Tarifi

Malzemeler:

  • 25 gr. Wefood kakao yağı
  • 3 yemek kaşığı Wefood ham kakao
  • 4 tatlı kaşığı pekmez
  • 1 yemek kaşığı kırık fındık

Hazırlanışı:

  • Öncelikle kakao yağını benmari usulü eritin.
  • Ardından ham kakaoyu da ekleyip iyice harmanlayın.
  • Ocaktan aldıktan sonra pekmezi de ekleyip, pürüzsüz bir hale gelene kadar karıştırın.
  • Son olarak kırık fındıklarınızı da ekleyip kalıbınıza dökün.
  • 45 dakika kadar buzlukta bekletin.
  • Buzluktan çıkarttıktan sonra afiyetle tüketebilir, sonrasında buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.