MALZEMELER
- 40 gr Wefood Keçiboynuzu Unu
- 40 gr Wefood Karabuğday Unu
- 5 gr Wefood Karnıyarık Otu Tozu
- 40 gr Wefood Keçiboynuzu Özü
- 5 gr kabartma tozu
- 1 gr tuz (bir çimdik)
- 120 gr tereyağı
- 300 gr bitter çikolata
- 3 yumurta
HAZIRLANIŞI
- Çikolata ve tereyağı benmari usulü eritilir.
- Yumurta ve şeker mikserde köpük oluşana kadar çırpılır.
- Eritilen çikolata ve tereyağı karışımı mikserdeki karışıma yavaşça ve kademeli olarak eklenir.
- Tuz, keçiboynuzu unu, karabuğday unu ve kabartma tozu sırasıyla eklenir.
- Karışım homojen olana kadar karıştırılır.
- Karnıyarık otu tozu da eklenerek karıştırılır ve küçük kare kek kalıbına veya küçük kare borcama dökülür.
- Önceden ısıtılmış fırında fansız ayarda 170 derecede 20 dk pişirilir.