GLUTENSİZ MARGARITA PİZZA

GLUTENSİZ MARGARITA PİZZA

Wefood Kampanya

GLUTENSİZ MARGARITA PİZZA TARİFİ İÇİN MALZEMELER

  • 170 gr Wefood Organik Nohut Unu
  • 1 yumurta
  • 40 gr yoğurt
  • 20 gr zeytinyağı
  • 8 gr tuz
  • 60 gr domates sosu
  • 80 gr kaşar peyniri
  • 2-4 adet çeri domates
  • 4-5 adet fesleğen yaprağı

GLUTENSİZ MARGARITA PİZZA TARİFİ NASIL YAPILIR?

  1. Pizza tabanı için yumurta, yoğurt ve zeytinyağı karıştırılır.
  2. Karışıma tuz ve nohut unu eklenir. Nohut ununun hamur yoğurulurken yavaş yavaş kademeli olarak eklenmesi önemlidir.
  3. Elde edilen hamur 20 dk oda sıcaklığında dinlendirilir
  4. İki adet yağlı kağıt arasında merdane ile açılarak ince bir taban elde edilir
  5. Bu tabanın üstüne domates sosu, fesleğen yaprakları, rendelenmiş kaşar peyniri ve dilimlenmiş çeri domatesleri eklenir.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında fansız ayarda üstü kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dk pişirilir.

Tarifte Kullanılan Wefood Ürünleri

Wefood Organik Nohut Unu 350 gr

Ürünü İncele

Yorum yapın